Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Όνειρο του Ζλάταν η Γερμανία.


Την επιθυμία του να παίξει στην Bundesliga και πιο συγκεκριμένα στην Μπάγερν Μονάχου, εξέφρασε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Στη Γερμανία θα ήθελε να αγωνιστεί κάποια στιγμή ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όντας εντυπωσιασμένος από την Bundesliga και από το επίπεδο των ομάδων που αγωνίζονται εκεί, με το ενδεχόμενο να είναι η Βόλφσμπουργκ αυτή που θα κατακτήσει τον τίτλο του χρόνου να προσφέρεται στο 17.00 στις εταιρίες στοιχήματος.
Ο Σουηδός στράικερ φωτογραφίζει, μάλιστα, την Μπάγερν Μονάχου (ενδεχόμενο κατάκτησης Champions League 2016 στο6.00), δηλώνοντας εμμέσως, πλην σαφώς, ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στους Βαυαρούς, μέχρι να έρθει η ώρα να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.
«Σίγουρα το γερμανικό πρωτάθλημα με εξιτάρει. Ίσως μια μέρα να μπορέσω να παίξω εκεί. Έχω ακόμα χρόνο. Αν πήγαινα στη Γερμανία, θα το έκανα για να παίξω στην Μπάγερν. Είναι μία από τις πέντε καλύτερες ομάδες του κόσμου» υπογράμμισε ο έμπειρος φορ.
Η Μπάγερν Μονάχου προσφέρεται στο 1.10 για να κατακτήσει ακόμη ένα γερμανικό πρωτάθλημα την ερχόμενη σεζόν, ενώ το ενδεχόμενο να κατακτήσει η νυν ομάδα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, η Παρί Σεν Ζερμέν, τη βαρύτιμη κούπα του Champions League, επίσης όσον αφορά στην επόμενη περίοδο, προσφέρεται σε απόδοση 17.00.