Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

«Τα χρήματα δεν είναι το παν»


Το τελευταίο διάστημα ο Τζον Στόουνς αποτελεί θέμα συζήτησης στην Αγγλία.
Το ενδεχόμενο να προηγείται η Έβερτον στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Έβερτον προσφέρεται σε απόδοση 4.33 στις εταιρίες στοιχήματος.
Ο νεαρός άσος της Έβερτον, βρίσκεται στο στόχαστρο της Τσέλσι, ωστόσο τα «ζαχαρωτά» δεν έχουν κάνει δεκτή καμία από τις προτάσεις των «μπλε» μέχρι στιγμής.
Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε, ο προπονητής της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, Ρομπέρτο Μαρτίνες, αναφέρθηκε στο ζήτημα του Τζον Στόουνς και τόνισε πως τα λεφτά δεν είναι πάντοτε το παν, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα με αποδέκτη την Τσέλσι για τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας του, η οποία προσφέρεται στο 4.20 για να επικρατήσει της Τότεναμ.
«Στην Έβερτον, έχουμε συγκεκριμένη φιλοσοφία που λέει ότι τα χρήματα δεν εξαγοράζουν τα πάντα και πορευόμαστε έχοντας αυτό το σκεπτικό σαν αξία και αρχή μας. Δεν είναι η στιγμή που θα χρειαστούμε λεφτά για να ενισχυθούμε. Ο Τζον είναι εξαιρετικό παιδί, πολύ καλός ποδοσφαιριστής και χαίρομαι με τον τρόπο που έπαιξε κόντρα στη Μπάρνσλεϊ, αν και γνωρίζω ότι του έχει ασκηθεί τρομερή πίεση όλο αυτό τον καιρό με την ιστορία που συνεχίζεται γύρω από το μέλλον του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής.
Θα καταφέρει η Τότεναμ να πάρει τη νίκη κόντρα στα «ζαχαρωτά», ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 1.95;