Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Με το... αριστερό η Αργεντινή.

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στο Copa America η Αργεντινή.
Στο σημερινό πρόγραμμα, η Βραζιλία αντιμετωπίζει το Περού και προσφέρεται στο 8.50 για να επικρατήσει με 3-0 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.
Η παρέα του Λιονέλ Μέσι ξεκίνησε ιδανικά την εναρκτήρια αναμέτρηση με την Παραγουάη και κατάφερε να προηγείται στο πρώτο ημίχρονο με 2-0.
Το σκορ άνοιξε ο Αγκουέρο με τη συμπλήρωση των πρώτων 30 λεπτών, ύστερα από λάθος της αντίπαλης άμυνας, για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Μέσι, λίγα λεπτά αργότερα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στην επανάληψη, ωστόσο, η Παραγουάη ανέβασε στροφές και κατάφερε όχι μόνο να μειώσει το σκορ, αλλά και να... κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της.

Στο σημερινό πρόγραμμα η Βραζιλία αντιμετωπίζει το Περού, με το ενδεχόμενο να σημειωθούν πάνω από 3.5 γκολ να προσφέρεται στο 3.40.
«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες, βρήκαμε τρόπο για να πετύχουμε γκολ, όμως στο δεύτερο δεν παίξαμε αλλά... κοιμηθήκαμε και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε ανεβάζοντας την απόδοσή του. Κάναμε λάθη και το πληρώσαμε με αποτέλεσμα από το 2-0 να βρεθούμε στο τελικό 2-2. Είναι απογοητευτικό.
Οφείλουμε να βελτιωθούμε σε τέτοιες καταστάσεις και να φροντίζουμε ώστε να διατηρούμε το πάνω χέρι όταν έχουμε προβάδισμα στο σκορ, έτσι ώστε να μη χάνουμε τους βαθμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μέσι.
Η μεγάλη αντίπαλος της Αργεντινής στη διοργάνωση, Βραζιλία, αντιμετωπίζει απόψε το Περού, με το ενδεχόμενο να επικρατήσει από ημίχρονο να προσφέρεται στο 1.95.