Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Η Φενέρμπαχτσε διαθέτει αρκετή ποιότητα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Final4 της Euroleague.

O προπονητής των Ισπανών, Πάμπλο Λάσο, μίλησε για τη δοκιμασία της ομάδας του απέναντι στον πρώην προπονητή του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Το ενδεχόμενο να σκοράρουν κάτω από 157.5 πόντους η Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε προσφέρεται σε απόδοση 1.90 στα προγνωστικά.
«Είμαι περήφανος που η Ρεάλ αναγνωρίζεται ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης και βρίσκεται στο τρίτο διαδοχικό Final4. Είναι κάτι σαν τον Κύπελλο Ισπανίας, δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς πέρα από το πρώτο παιχνίδι. Η Φενέρμπαχτσε διαθέτει αρκετή ποιότητα και εξαιρετικούς παίκτες όπως οι Γκάουντλοκ, Μπιέλιτσα και Βέσελι. Επίσης έχουν έναν καταπληκτικό προπονητή. Ο Ομπράντοβιτς έχει προπονήσει τη Ρεάλ κι εμένα», δήλωσε αρχικά ο Λάσο για τον ημιτελικό, σχολιάζοντας στη συνέχεια την ώθηση που θα πάρει η ομάδα του από τον κόσμο της.
«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα μας βοηθήσουν. Είμαι χαρούμενος από το πόσο μας έχουν συμπαρασταθεί όχι μόνο φέτος, αλλά και τα περασμένα χρόνια».
H Ρεάλ Μαδρίτης θα παλέψει για τον τίτλο στο Final4 της Euroleague, αγωνιζόμενη στο… σπίτι της.
Θα καταφέρει η «βασίλισσα» να είναι αυτή που θα πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό σε βάρος της Φενέρμπαχτσε, με την επικράτηση της στον ημιτελικό κόντρα στους Τούρκους να προσφέρεται στο 1.37;