Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ποιος θα σκοράρει σήμερα;


Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου «μονομαχούν» στην έδρα της πρώτης, στοχεύοντας αμφότερες στη νίκη.


Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα φιγουράρει η Λεβερκούζεν, η οποία θα κυνηγήσει μία νίκη γοήτρου σήμερα κόντρα στην ομάδα του Μονάχου, με την επικράτηση της να προσφέρεται σε απόδοση 2.30 στο στοίχημα.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εκτός έδρας 1-1 με την Κολωνία, σκορ που προσφέρεται στο 7.50 για να κάνει την εμφάνιση του στο ημίχρονο απόψε.
Με 32 τέρματα διαθέτουν την τρίτη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, με το ενδεχόμενο να είναι οι μόνοι που θα βρουν δίχτυα σήμερα να προσφέρεται σε απόδοση 3.75.

Να επιστρέψει στις νίκες, αφήνοντας πίσω της την ήττα στο Κύπελλο θα προσπαθήσει από την άλλη η Μπάγερν, η οποία προσφέρεται στο 3.10 για να πάρει το τρίποντο.
Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν με 3-1 από την Ντόρτμουντ και αποκλείστηκαν από το Κύπελλο, με το ενδεχόμενο να κερδίσουν με 2-0 απόψε να προσφέρεται σε απόδοση 15.00.
Με 30 νίκες, επτά ισοπαλίες και δέκα ήττες ανεξαρτήτως έδρας τελευταία έχουν το πάνω χέρι στην παράδοση, με το ενδεχόμενο να είναι μπροστά και στα δύο ημίχρονα να προσφέρεται σε απόδοση 5.00.