Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο ξανά.




Ακόμα πιο κοντά στο repeat βρίσκεται η Σεβίλλη, η οποία έκανε... check in στα ημιτελικά του Europa League.
Το ενδεχόμενο να επικρατήσει η Σεβίλλη με 3-0 της Ράγιο Βαγεκάνο στην επόμενη αγωνιστική της Primera Division προσφέρεται στο 10.00 στις στοιχηματικές εταιρείες.

Με την πρόκριση επέστρεψε από τη Ρωσία η ισπανική ομάδα, η οποία έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Ζενίτ και σε συνδυασμό με τη νίκη του πρώτου αγώνα με 2-1 στην έδρα της, εξασφάλισε την παρουσία της στους «4» της διοργάνωσης.

Οι Σεβιγιάνοι, κατάφεραν να προηγηθούν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και να κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, από δύο λάθη του τερματοφύλακά τους βρέθηκαν πίσω στο σκορ και όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα οδηγηθεί στην παράταση.

Εκεί, μίλησε ο Καμέιρο, ο οποίος κατάφερε στο 85' να πετύχει το δεύτερο γκολ της Σεβίλλης και ουσιαστικά να βάλει τέλος στη... σεμνή τελετή.


«Δεν ήταν θαύμα ούτε τύχη. Προσπαθήσαμε για το δεύτερο γκολ όταν μπήκε ο Καμέιρο. Περιμέναμε τη στιγμή. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.
Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο. Δεν ήθελα παράταση. Πίστευα ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε χρησιμοποιώντας τις αντεπιθέσεις. Μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο ξανά», δήλωσε ο τεχνικός των νικητών, Ουνάι 'Εμερι.
Επόμενος αντίπαλος της Σεβίλλης στην Primera Division θα είναι η Ράγιο Βαγεκάνο.